Back to All Events

KOORSALON 2

  • Thomas More Antwerpen Camus National 62 Kronenburgstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Op 12 Mei maken we het opnieuw uiterst gezellig met onze 2e editie van het koorsalon. Tijdens de vorige editie leerden we Jan Vandenhouwe kennen, de jonge artistiek directeur van Opera Vlaanderen. Zowel publiek en koor kon genieten van een zeer gevarieerd en tijdloos programma. Een zondagnamiddag zoals we er nog niet veel hebben meegemaakt.

In deze nieuwe editie verhuizen we naar de nieuwe Thomas More campus ‘National’ in het hart van de stad. We verduiken ons in het leven en werk van Raymond Schroyens. Deze Mechelse componist is een ware grootmeester onder de hedendaagse Vlaamse componisten met decennnia aan ervaring en werk.
Niemand minder dan Kurt Bikkenbergs en Ann Schroyens (dochter van) schuiven op de bank om in gesprek te gaan met Reflection lid, Rudy Tambuyser.

Een uniek evenement, met wederom een zeer gevarieerd programma met werk van de componist zelf, Vic Nees, Ralph-Vaughan Williams, Jules Van Nuffel , Hugo Distler…
Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Afspraak in het salon op 12 Mei 2019 om 15u, tot dan!


Earlier Event: March 10
DIXIT DOMINUS
Later Event: October 5
Audities 2019