Back to All Events

Mozart Requiem

  • 3-7 Wendelenplein Herk-de-Stad, Vlaanderen, 3540 Belgium (map)

Op zaterdag 3 februari* voeren we het Requiem in D van Mozart uit in de Sint-Martinuskerk te Herk-de-Stad. Een unieke kans om dit beroemde requiem te ervaren, uitgevoerd door het vocaal ensemble Reflection onder begeleiding van topmuzikanten. Onder deze fantastische muzikanten en solisten zal u ook kunnen luisteren naar de klanken van Koen Cools, die de hoornsolo uit het Hoornconcerto nr 3 van Mozart zal spelen. Naast het Requiem en het Hoornconcerto, zal u ook kunnen genieten van het Voce mea van Van Nuffel en het Pater Noster Peteris van Vasks voor koor en strijkorkest. Indien u dit schitterende programma niet wil missen, kan u uw kaarten aan 18 euro in voorverkoop betellen via tickets@reflectionvocaal.be.

Earlier Event: December 17
Kerstconcert 2017
Later Event: June 2
Meester R